زندگی من کجاست

خانوم رایس دروغ بس است

آمریکا و غرب

واقعاً دیگه حالم از هرچی‌ اسم حقوق بشر هست بد می‌شه وقتی‌ میگن آمریکا و غرب همه حقوق بشر رو رعایت میکنند 

ولی‌ کشورای که رابطی خوبی‌ ندارند با غرب بد هستن خیلی‌ جای دوری نمیریم همین افغانستان خودمان سالهات که از همه 
جنایات کارهای جنگی دفاع می‌کند غرب حتا کرزی با پرویی جلوی همه سازمانها را گرفت نمی زارد که کسی‌ که مسول قتل 




انسانها بودن مجازات شون توف به این حقوق بشر

خودکشی‌ یک پناهجویی اذربایجانی در مرشتا

خودکشی‌ یک پناهجویی اذربایجانی در مرشتا 
امروز ۰۵-۱۲-۲۰۱۳  یک پناهجو اهل آذربایجان بعد از یک بار اقدام به خودکشی‌ در ۰۳-۱۲-۲۰۱۳ یک بر دیگر اقدام 

به خودکشی‌ با گره زدن ملافه به سقف اقدام به خودکشی‌ کرد و همینک در بیمارستان هست این در حالی‌ هست که این 

پناهجو مدت چند ماه هست که در کمپ هست بدون کوچیک‌ترین امیدی به بهبود شرایطش در بازداشت ، در هر صورت این 

نشان میدهد که مسئولین مرشتا هیچ مسؤلیتی در قبل انسانها ندارند  ۲روز قبل این پناهجو با زدن رگه خود نشان داد که

 مصمم هست که به زندگی‌ خود پایان بدهد ولی‌ هیچ کس اهمیتی به اون نداد و شرایط رو برای اقدام دوباره اون مهیا ساختن .


دوازده سال ارتش افغانستان...!


 ارتش افغانستان که از قدیم از استفاده کنندگان تسلیحات روسی به شمار می رفت در حال حاضر به سمت تسلیحات غربی متمایل شده است و ارتش این کشور با استانداردهای کشورهای ناتو در حال هماهنگی است . ارتش افغانستان دارای 170 هزار نفر پرسنل فعال می باشد. در حال حاضر رئیس ستاد مشترک ارتش افغانستان نیز ژنرال شیر محمد کریمی می باشد که از قدیمی ترین دوره دیدگان یگان های چتر باز می باشد که در ارتش آمریکا تعلیم دیده است.  ستاد مرکزی فرماندهی ارتش افغانستان نیز در شهر کابل مستقر است.








نشان ارتش افغانستان




بنا به اعلام سایت رسمی ستاد فرماندهی ارتش افغانستان ، نیروی زمینی ارتش افغانستان از چهارده تیپ پیاده در قالب شش لشکر تشکیل شده است ، از این چهارده تیپ ، یک تیپ کماندویی ، یک تیپ مکانیزه و دوازده تیپ پیاده نظام می باشند. در زیر به شرح این لشکرها می پردازیم.
1- لشکر 201 کابل 
این لشکر در واقع لشکر مرکزی ارتش می باشد که تعلیم دیده ترین بخش ارتش افغانستان را تشکیل می دهند ، این لشکر از سه تیپ تشکیل شده است که تیپ اول در کابل مستقر است ، تیپ دوم که تنها تیپ مکانیزه ارتش افغانستان به شمار می رود و مجهز به نفربرهای M113 می باشد ، در پل چاکری مستقر است . همچنین تیپ سوم این لشکر نیز در جلال آباد مستقر است. تیپ اول این لشکر وظیفه حفاظت از رجال سیاسی این کشور را نیز بر عهده دارند. این لشکر در واقع حفاظت از بخشهای شرقی افغانستان را بر عهده دارد.
2- لشکر 203 گردیز
این لشکر از دو تیپ تشکیل شده است که تیپ اول در بخش های پکتیکا و پکتیا مستقر است و تیپ دوم نیز در بخش های غزنه و حوالی آن مستقر است.


3- لشکر 205 قندهار
این لشکر نیز جزء لشکر های نسبتا آموزش دیده ارتش ملی افغانستان است. این لشکر از چهار تیپ تشکیل شده است که در مناطق قندهار ، اروزگان ، زابل ، کوته مستقر هستند . گردان های کماندویی تیپ چهارم این لشکر مخصوص عملیات بیابانی تعلیم دیده اند.


4- لشکر 207 هرات
این لشکر از دو تیپ تشکیل شده است، تیپ اول در هرات مستقر است و تیپ دوم نیز در منطقه فرح آباد مستقر است. این لشکر به هشت هلی کوپتر میل روسی مجهزند و دارای گردان های کماندویی می باشند که از زیر مجموعه های تیپ فرح آباد است.


5- لشکر 209 مزار شریف
این لشکر از دو تیپ تشکیل شده است ، تیپ اول در مزار شریف مستقر است و تیپ دوم نیز در منطقه قندوز مستقر است. تیپ دوم این لشکر مجهز به گردان های فنی مهندسی می باشند ، این لشکر به طور کامل توسط نیروهای آلمانی مستقر در افغانستان تعلیم می بینند.


6- لشکر 215 لشکر گاه
این لشکر در اواخر سال 2009 در ایالت هلمند تشکیل شد و مقر اصلی آن نیز شهر لشکر گاه است . این لشکر هنوز از یک تیپ تشکیل شده است و در آینده تیپ دیگری نیز به این لشکر افزوده خواهد شد. این لشکر به طور مستقیم توسط آمریکایی ها تعلیم داده می شود.

تجهیزات مورد استفاده در نیروی زمینی افغانستان


ارتش افغانستان از نفربرهای قدیمی BRDM2 و BMP1 و BMP2 استفاده می کند که این نفربرها به تعداد نامعلوم در اختیار ارتش این کشور قرار دارند. همچنین  تعداد 63 دستگاه نفربر M113 که توسط آمریکا در اختیار ارتش این کشور قرار داده شده است نیز در اختیار تیپ مکانیزه ارتش 201 کابل قرار دارد. همچنین نزدیک به 7500 دستگاه خودروی سبک هاموی آمریکایی نیز در اختیار ارتش افغانستان قرار دارد که توسط همه تیپ های این کشور مورد استفاده قرار می گیرد. تانک های ارتش افغانستان نیز تانک های قدیمی تی 55 و تی 62 می باشند که هنوز هم هیچ بهینه سازی بر روی آنها صورت نگرفته است و هنوز با همان آپشن های سی سال گذشته در اختیار ارتش این کشور قرار دارند. توپخانه ارتش افغانستان نیز از راکت انداز های BM21 Grad کاتیوشا و توپ های M114 و 2A18 تشکیل یافته است. همچنین توپهای M1943 و M1937 و M1938 نیز در ارتش افغانستان به تعداد بسیار محدود در دسترس است. تسلیحات انفرادی این کشور از تپانچه های توکو ( توکارف تی تی 33) و ماکاروف و استچکین تشکیل شده است ، تفنگ های هجومی ارتش افغانستان نیز شامل مدل های جدید AK 47 می باشد ، همچنین تفنگ های AK 74 نیز در اختیار ارتش این کشور قرار دارد ، ولی می توان گفت تفنگ سازمانی این ارتش M16 است که به تعداد بیش از 100 هزار قبضه از آن برای ارتش افغانستان خریداری شده است. تیربارهای M249 SAW و M240 و PK و RPK و M2 و دوشکا نیز در ارتش این کشور یافت می شود که از همه  اینها بیشتر تیربارهای آمریکایی استفاده می شوند. اسنایپرهای دراگانف و ام 24 نیز در ارتش این کشور به عنوان تفنگ تک تیرانداز مورد استفاده است . سیستم ضد تانک میلان و ار پی جی 7 نیز به عنوان تسلیحات ضد تانک این ارتش به شمار می روند . خمپاره اندازهای 60 میلیمتری و 81 میلیمتری آمریکایی نیز در ارتش این کشور یافت می شود. کامیون های MV7000 و کامیون های سبک هندی نیز به عنوان کامیون های سبک ارتش شناخته می شوند. تجهیزات ضد هواگرد این ارتش نیز شامل اتش بارهای ضد هوایی 23 میلیمتری در انواع مختلف و تیربارهای کالیبر 14.5 میلیمتری KPV می باشد ، همچنین موشک های دوش پرتاب استینگر نیز در اختیار ارتش افغانستان قرار دارد.



نیروهای افغان در حال تمرین مقابله با بمب های کنار جاده ای و مین ها

تصویر



هاموی در ارتش افغانستان

تصویر



توپ 2A18

تصویر



توپ M1937

تصویر



توپ M1943

تصویر



توپ M 1938

تصویر



توپ M114

تصویر














گزارش ویژه از "ولی آرین"